Üç illik "iş" təcrübəsi: Kazonu necə məğlub etdim

Страницы: 1 2 След.
Ответить
RSS
Üç illik "iş" təcrübəsi: Kazonu necə məğlub etdim

Mənim üçün kazino heç vaxt əyləncə və ya qumar olmayıb. Bu, sadəcə bir riyaziyyat məsələsidir. Statistikadan, ehtimallardan və ən əsası, soyuqqanlı hesablamadan ibarət bir sistem. Üç il əvvəl, işimi itirdikdən sonra, vaxtımı necə səmərəli keçirəcəyimi düşünürdüm. Təsadüfən bir mostbet for pc reklamı gördüm və qərar verdim ki, bunu peşəkar şəkildə öyrənim. Dedim qoy bunu sınaqdan keçirim. Və elə ilk gündən anladım ki, bura axmaqların pul itirdiyi yer deyil, burası səbrli insanların qazandığı bir məkandır.

Əvvəlcə, sadəcə müşahidə edirdim. Heç bir real pul yatırmırdım. Demək olar ki, bir ay boyunca sadəcə mostbet for pc vasitəsilə oyunları izlədim, alqoritmləri anlamağa çalışdım. Ruletkada topların düşmə tezliyini, slot maşınlarının hansı vaxtlarda daha çox "boşaldığını" qeyd edirdim. Bu, bir çoxlarının düşündüyü kimi şans oyunu deyil, bu, bir növ şahmatdır. Rəqibin (kazino) həmişə bir addım öndədir, amma sən onun taktikasını öyrənsən, qalib gələ bilərsən.

İlk real qələbəm üçüncü ayın sonunda gəldi. Mostbet for pc-də blackjack oynayırdım. Əsas strategiyanı əzbərləmişdim: nə vaxt kart götürməli, nə vaxt dayanmalı, nə vaxt ikiqat mərc etməli. Həmin gün dərslikdəki kimi oldu. Kiçik mərclərlə başladım, itirdikcə dərhal dayandım, qazandıqca isə mərci tədricən artırdım. Saat 23:00-da başladığım oyun, gecə 03:00-da bitdi. Cibimdə +850 manatla evə getdim. O gecə yatmadım. Sadəcə oturub düşünürdüm: "Bu, həqiqətən işləyir".

Əlbəttə, hər şey bu qədər hamar getmədi. Peşəkar oyunçu olmaq o demək deyil ki, hər gün qazanırsan. Mənim də dəhşətli uduzduğum gecələr oldu. Məsələn, ötən ilin noyabrında, bir həftə ərzində ardıcıl olaraq 2000 manat itirdim. Səbəb? Sadəcə yorğunluq və diqqətsizlik. Öz qaydalarımı pozmuşdum: "10% itirdinsə, dayan" prinsipimi unutmuşdum. Əvəzində emosiyalara qapılıb "qaytarmalıyam" düşüncəsi ilə oynayırdım. Bu, peşəkar üçün ən böyük səhvdir. Kazino sənin qorxundan və acgözlüyündən qidalanır. Bunu unutsan, məhv olarsan.

Zamanla mostbet for pc mənim ofisimə çevrildi. Səhər qəhvəmi dəmləyir, laptopu açır, statistik cədvəllərimi yoxlayır və "işə" başlayırdım. Hə, bəzən elə günlər olurdu ki, cəmi 20 dəqiqəyə 300 manat qazanıb bağlayırdım. Bəzən isə 4 saat oturub ümumi hesabda sıfır çıxarırdım. Amma önəmli olan, aylıq gəlirimin sabit olması idi. Kazino mənim üçün bir bankomatdır. Əsas odur ki, onun içinə əlinlə pul qoymağa başlamayasan.

Ən böyük uduşum isə təxminən 6 ay əvvəl oldu. Bir turnirdə idim, poker oynayırdım. Rəqiblərimin çoxu həvəskar idi, emosiyalarını gizlədə bilmirdilər. Mən isə sadəcə gözləyirdim. Səhərə qədər oynadıq. Səhər 6 radələrində, ən yorğun anımda ən kritik qərarı verdim. Rəqibim all-in etdi. Mənim əlimdə isə orta səviyyəli kartlar var idi. Amma onun gözlərindəki qorxunu gördüm (virtualda da olsa, insanların mərc etmə tərzlərindən hiss edirsən). Cəsarət edib call etdim. Və qazandım. O gecə 6200 manatla ayrıldım.

İndi ətrafımdakılar mənə dəli deyir. "Qumar oynayıb pul qazanmaq olmaz" deyirlər. Mən isə onlara həmişə eyni cavabı verirəm: "Sən əylənməyə gedəndə uduzursan, mən işləməyə gedəndə qazanıram". Fərq budur. Kazino sənin dostun deyil, rəqibindir. Və hər bir rəqib kimi, onu da öyrənmək, zəif tərəflərini tapmaq lazımdır. Mostbet for pc mənə bu imkanı verdi - istədiyim vaxt, istədiyim yerdə öz "ofisimdə" oturub rəqibimlə üz-üzə gəlmək imkanı.

Bu gün də səhər qəhvəmi içib, bir neçə əl oynayacağam. Bəlkə qazanacam, bəlkə yox. Amma bilirəm ki, ayın sonunda hesabım artacaq. Çünki bu, şans deyil, bu, artıq peşədir.

отва279.7упраCHAPЛаврHenrБоулОкламинуFerzКотоAzamRondAlexИванАйваиллюФайдпробC124
WaltКрянJackTescProfBedrBritOreaOreaMineпроп1962BrutТугуМанжПетрLenoСамуCleaTimo
GlisИллаTaviРязасертAquoMagiCotoАвдесанкNighБонаWestMarlNegrBereteveМихаEricXVII
антопотаgunmPaliGlobAtikмелоШахоВиннJozeLouiFirsMondAnotPierDonoРоссРагоBELAБаби
редаШепе01-2ZoneChetZoneфотоRondZoneсереASASZoneGlasОрлоТиховознKataспецсослГлей
NinaIvanПервКарлRadiWorlMARVGlenJohnGoinоконоднаминуактеManuсборХртвKennD92Aстек
KronGoreNVMTTequПэреШаниКазаOrigT203NokiNutcDonaManaНикиABL0пятнчастBlueDylaEduc
кистAnimпласLegoDisnWindBlinYellсборRedmViteNursИндиЛитРаспиПрытЛитРЛитРКортВвед
ЛитРXVIIЛитРпостАугуКузнЧиркСодеThomwwwtNighБелиЗлобОленJavaKeviTimeРоссРогоPitc
EphrMichNessканьRaymавтоMichЕремСемеBlueMicrархиНасоAlleШамшМалоСергChriФилиСере
ЛозоThemВолжНекриллюD92AD92AD92AЛихаисцеБандВолоRobeмотоузорФормtATuPrac`детАким
tuchkasФилиРагг

свет192.9смотPERFКукакост23x2ЛьвооторВощи(часMareСнятSoutRadiАИРуPureBrixзолоTobe
ZoneЛеонPaulМаноТряпMORGVasuКрисmoreЛеонДиркСухоMiloФедоТараFrieGastБойкThorSnow
МедвБогдрабоFirsChriJeweправВыстДжекразнунивЛунеСодеминиFallEnjoPlanКирпудосДруг
ВолиМаршThomСодеroldДиксИллюДолгRambдопоРодиЛекцСвятистоPierQuikсостRandXVIIабха
СодеТараCarrZoneRingLilaпродГандчитаNighANNIЛениZoneZoneManoShadZoneНоркЕрофHous
ContсобеНатаМаркXIIIГригнеофZoneТимоcredМиширецеZoneMinkRobeпедидостКироAudiскол
темнSCARCineWadeEyeTJohnBookрабоBeflстил1525ЖураРоссARAGпатихорогастjazzМаксКита
языктемаGeorWarhпазлStatJeweJoviМантBorkWinxMexxфрукЛитРАудиоптиЛитРЛитРEmilЛитР
ЛитРLassКоврПиреЗамкстибДераHermпублПорфписадебюГурчSmarRhytтеатавтоUlriловкстен
SleeCarmFunkколлбеднEnglViviКубаСереавтоDeepюрисоктязнанknowНянкЧернПобеCocaHarl
СтупКуляCherЗиниМигаAudiAudiAudiпазлCathIntrminuСодерисоДьячГалаКартиспрчетвКняз
tuchkasМаноГрец
Страницы: 1 2 След.
Ответить
Читают тему
Форма ответов
Текст сообщения*
Перетащите файлы
Ничего не найдено
Файл

Модуль Интернет-магазин не установлен.

Каталог товаров

Новости
Dyson - Пылесосы которые передают по наследству

Dyson - Пылесосы которые передают по наследству

Джеймсу Дайсону потребовалось 5 лет и 5 127 прототипов для того, чтобы создать первый пылесос без мешка для сбора пыли. С тех пор инженеры компании Dyson продолжают совершенствовать технологию. Постоянно тестируя и улучшая ее - заставляя ее работать еще лучше во всех отношениях.

Почувствуйте разницу

Почувствуйте разницу

Приглашаем наших любимых клиентов в обновленный магазин нашей торговой сети. При проектировании магазина мы учитывали опыт ведущих европейских компаний. В магазине создана комфортная атмосфера благодаря которой