Deyəsən, həyatımı qumara həsr etmişəm, amma bu o qədər də doğru deyil. Əslində, mən həyatımı riyaziyyata, ehtimallara və soyuq hesablamaya həsr etmişəm. Sadəcə olaraq, mənim ofisim virtualdır, stolum isə kazinonun saytıdır. Beş ildir ki, bu işlə məşğulam. Bəli, mən bunu iş adlandırıram. Çünki hər səhər yuxudan qalxıb kompterimin arxasına keçəndə bilirəm ki, mən “” cihazımı açıb, gündəlik qazancımı təmin etməliyəm. Bu sadəcə bir proqram deyil, mənim üçün bu, iş alətidir, eyni bankirin kompüteri və ya fəhlənin dəzgahı nədirsə, odur.
Başlanğıcda hər şey çox çətin idi. Təxminən altı il əvvəl bu dünyaya təsadüfən gəldim. O vaxtlar universitetdə oxuyurdum, riyaziyyat fakültəsində. Yoldaşlarım futbol mərc edirdilər, mən də onlara qoşulurdum. İlk uduşlar... təbii ki, şans hesabına idi. Amma sonra mən başa düşdüm ki, şans bu işdə ən sonuncu faktordur. Mən kazinonun özünü, onun mexanizmini, proqram təminatının riyazi modelini öyrənməyə başladım. Slots? Onlar sadəcə təsadüfi ədədlər generatorudur. Rulet? Sadə ehtimal nəzəriyyəsi. Mənim hədəfim həmişə eyni idi: evin üstünlüyünü minimuma endirmək və öz üstünlüyümü yaratmaq.
Bu yolda çoxlu məğlubiyyətlər oldu. Elə günlər oldu ki, bankrollumu idarə edə bilmədim, bir neçə saat ərzində həftəlik qazancımı itirdim. Həmin anlarda adi oyunçu kimi düşünmək istəyirdim: “Bəlkə indi mərcimi artırım, hər şeyi geri qazanım?”. Amma peşəkarın beyni o anda soyuq qanlı işləməlidir. Mən dayanıb, səhvlərimi təhlil edirdim. Çünki mənim üçün kazino əyləncə deyil, rəqibdir. Və rəqibi məğlub etmək üçün onun zəif nöqtələrini bilməlisən.
Zaman keçdikcə mən öz taktikamı işlədim. Mən əsasən blackjack və pokerə yönəldim. Bu oyunlarda komponentlər var ki, onları hesablamaq mümkündür. “Mostbet for android” tətbiqinin ən böyük üstünlüyü ondadır ki, mənə istənilən vaxt, istənilən məkanda öz “iş yeri”mi açmağa imkan verir. Mən Bakıda kafedə oturub, canlı dilerlərlə blackjack oynayıram. Telefonumun ekranında kartlar görünür, mən isə öz strategiyamı tətbiq edirəm. Mənim üçün vacib olan təkcə udmaq deyil, udmağı sistemli şəkildə təkrarlamaqdır.